Publicerad: 2009-12-18 09:45:46
Det här är en nyhet publicerad på den gamla versionen av Rakaka, nyheten kan därför se lite konstig ut. Om information saknas kan du alltid kontakta oss så kan vi lösa det.


Vem var i Thailand?


Fem i Paraguay, En i Nigeria och 310 i Thailand har besökt Rakaka.se den senaste månaden. De där fem i Paraguay kan nog förklaras med en Google-sökning eller bara någon ensam esportfantast som screenar världens alla esportsiter.

De 310 kan nog förklaras med att en, två eller tre av av alla ni 93 000 unika besökare under november var på semester i Thailand och inte kunde lämna esporten och Rakaka bakom er. Jag gillar tanken av en Rakaka-läsare som sitter på något obskyrt hotell i Bangkok eller Phuket och browsar Rakaka.

Det vore kul att veta vem du är. Du får garanterat +av i #rakaka om du kommer clean i kommentarerna nedan.

Lästips:

- Vad gör 16 stycken grabbar från Storbritannien i Sverige i slutet av november? Svaret är såklart DreamHack och på den här bloggen kan vi läsa om Street Fighter-lirarna som tog Ryanair till DreamHack och kom hem med nya erfarenheter. Allt dokumenterades i den här bloggen. Snyggt med bilder och videos.

- En WCG-medaljör berättar. SK:s FIFA-spelare Kr0ne berättar om hur det gick till när han vann World Cyber Games 2009. Läs hela berättelsen här.
greykarn