Publicerad: 2009-08-31 17:48:19
Det här är en nyhet publicerad på den gamla versionen av Rakaka, nyheten kan därför se lite konstig ut. Om information saknas kan du alltid kontakta oss så kan vi lösa det.

NYA UPPGIFTER!


Härvan kring SK-Gaming fortsätter, enligt nya uppgifter till Rakaka är det dags för ytterligare spelarbyte då både face och khrystal sägs vara klara för det svenska storlaget.

Att SK-Gaming har problem med harmonin och att resultaten uteblivit är något som inte många missat, att det dessutom stormat rejält kring spelare och ledning är även det något som varit mer eller mindre i rampljuset under en längre tid. Först var det tentpole som valde att lämna (sparkades?) och därefter var det zet som missade flyget till GamesCOM så att H2k-spelaren face fick göra ett inhopp som sades vara temporärt.

Enligt nya uppgifter till Rakaka, från flera källor med insyn i härvan, verkar det nu bli så att inhoppet kommer göras permanent då Johan "face" Karlsson tillsammans med sin lagkamrat Frey "kHRYSTAL" Sjöström kommer att kliva in i laget. Detta med bekostnad av att Markus "zet" Sundström, samt nytillkomne Jim "zneel" Andersson som sägs ha sociala svårigheter att passa in i SK-Gaming.

Inga pengar byter ägare
Igår framkom det dessutom uppgifter om att varje h2k-spelare kostade, först 1000 euro och sedan 10 000 euro, att köpa loss från kontraktet men de senaste uppgifterna tyder på SK inte kommer behöva betala något då organisationen kommer att släppa sina spelare fria från kontrakten.
Iceman